Epellasta myös kortisolimääritykset 1.3.2016 alkaen!

admin   helmikuu 29, 2016   Kommentit pois päältä artikkelissa Epellasta myös kortisolimääritykset 1.3.2016 alkaen!

Epella laajentaa laboratoriotutkimusvalikoimaansa kortisolimäärityksellä  1.3.2016 alkaen. Kortisolimäärityksiä tehdään meillä Epellassa arkipäivisin joka  päivä ja tutkimuksen hinta on 19,96 € (sis. alv 24%). Kortisolimäärityksiä käytetään tutkittaessa häiriöitä eläimen aivolisäkkeen ja lisämunuaiskuoren toiminnassa, mm. Cushingin syndroomaa ja Addisonin tautia diagnosoitaessa ja hoitoa seurattaessa. Useimmiten kortisolipitoisuuksia tutkitaan rasituskokeilla, joissa kortisolin tuotantoa joko lisätään tai estetään synteettisten lääkevalmisteiden avulla ja verinäytteistä tutkitaan, toimiiko elimistön… Read more »

Lisäsimme valikoimiimme kaksi toivottua tulehdusmerkkiainetta!

admin   huhtikuu 28, 2015   Kommentit pois päältä artikkelissa Lisäsimme valikoimiimme kaksi toivottua tulehdusmerkkiainetta!

Seerumin Amyloidi A (S-AA) hevoselle ja kissalle sekä C-reaktiivinen proteiini (S-CRP) koiralle! S-AA on tulehdusten tunnistamisessa herkempi ja parempi merkkiaine kuin fibrinogeeni, joten olemme korvanneet fibrinogeenin S-AA:lla hevosen paketeissa. Fibrinogeeni jää edelleen valikoimiimme ja on tilattavissa erikseen. Koiralle ja kissalle olemme luoneet erilliset tulehduspaketit, joihin kuuluu täydellisen verenkuvan (TVK) lisäksi koiralla CRP ja kissalla S-AA. Lisää tietoa tutkimuksista löytyy kohdasta… Read more »