Etusivu

Etelä-Pohjanmaan eläinlaboratorioTervetuloa Epella Oy:n nettisivuille!

Etelä-Pohjanmaan eläinlaboratorio Epella Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimiva eläinten verinäytelaboratorio. Palvelemme monipuolisesti ja nopeasti lähellä Sinua.

Meiltä saat eläinten verinäytteiden analysoinnin, kuten verenkuvatutkimukset, tulehdus- ja lihasarvomääritykset sekä paljon muita erilaisia tutkimuksia. Näyte voi olla esim. hevosesta, koirasta tai kissasta. Laboratoriomme sijaitsee Nurmossa, samassa käyntiosoitteessa Eläinklinikka Takalan kanssa. Laadukkaat laboratoriotulokset Sinulle takaavat laboratorioalan ammattilaiset. Voit tiedustella kauttamme myös näytteenottopalveluita!

Näiltä sivuilta löydät tietoa laboratorion toiminnasta, palveluista sekä laboratoriotutkimuksista. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)epella.fi tai puhelimitse 050 454 2777 (arkisin klo 16-18). Käynti- ja postiosoitteemme on Isokoskentie 206, 60550 Nurmo.

Voit tulostaa pieneläinlähetteen tästä ja hevoslähetteen tästä. Lisätietoa näytteiden lähettämisesta ja laboratorion toiminnasta Palvelut-sivulla!

Uutta: Epella lisää valikoimiinsa kaksi toivottua tulehdusmerkkiainetta!

Nyt meiltä myös Seerumin Amyloidi A (S-AA) hevoselle ja kissalle sekä C-reaktiivinen proteiini (S-CRP) koiralle!!